Heeft Genk de beste bibliotheek van Vlaanderen?

De bib van Genk is samen met vijf andere bibliotheken genomineerd.
Bibliotheek Genk De bib van Genk is samen met vijf andere bibliotheken genomineerd.
De bib van Genk heeft een nominatie voor ‘Beste Bibliotheek van Vlaanderen en Brussel’ te pakken. Samen met vijf andere bibliotheken dingt het moderne Genkse boekenparadijs mee naar de felbegeerde titel.

“Het is niet de eerste keer dat we met onze bib zijn genomineerd”, zegt schepen van Cultuur Anniek Nagels. “Een aantal jaren geleden werden we nipt tweede. Ondertussen is onze bib nog meer een ontmoetingsplek geworden, waar iedereen zich welkom voelt. We hebben een uitgebreid aanbod - onze vernieuwde muziekafdeling is daar een mooi voorbeeld van, maar we willen ook meer en meer mensen wegwijs maken in de samenleving.”

Voor de wedstrijd waren er in totaal 24 bibliotheken genomineerd. Nu zijn dat er dus nog zes. De campagne start vanaf morgen, donderdag 1 augustus. De bibliotheek zal ‘mystery guests' over de vloer krijgen die het gebouw, de producten, het personeel en de werking zullen beoordelen. Ook kan je nog tot 31 augustus je stem uitbrengen op www.bibliotheekblad.nl.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.