Grill’in Genk brengt bedrijven en Genkenaren samen rond barbecue

De deelnemers moesten een driegangenmenu in elkaar boksen op de grill.
Benoit De Freine De deelnemers moesten een driegangenmenu in elkaar boksen op de grill.
Eten en drinken, het brengt mensen samen. Zo ook tijdens Grill’in Genk, waar 25 teams de uitdaging aangingen om een driegangenmenu op tafel te toveren. Klaargemaakt op de grill, uiteraard.

Grill’in Genk werd op poten gezet door JCI Genk, op het evenementenplein achter jeugdcentrum Rondpunt 26. “Met dit initiatief willen we niet alleen bedrijven met elkaar verbinden, maar ook de Genkenaren zelf”, aldus Kristof Dewerdt, die het programma samenstelde. “En dat doen we met een gezellige barbecue.”

Workshops

Niet zomaar even een weekendbarbecue met de buren, maar een event waarbij 25 bedrijventeams uit Genk en omgeving achter de grill plaatsnamen. Dat deden ze natuurlijk niet onvoorbereid. Zo was er eerst tijd voor een reeks workshops, waaronder cocktails maken, wijn degusteren, en het grillen van vlees, vis en groenten. 

Eén van de deelnemende bedrijven was verlichtingsspecialist LEDNLUX. “Een zeer nuttig evenement”, vond zaakvoerder Agatino Sturiale. “Voor ons personeel is het een goede teambuilding, en dat in een gezonde competitiegeest. We hebben twee ploegen naar dit evenement gestuurd en zij waren echt héél de week bezig met de barbecue!”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.