Genksupporters zamelen voedsel in voor Sint-Vincentius

Na het succes van vorig jaar zamelt KRC Genk ook dit jaar voedsel en andere producten in voor de Limburgse Sint-Vincentiusverenigingen.
Photo News Na het succes van vorig jaar zamelt KRC Genk ook dit jaar voedsel en andere producten in voor de Limburgse Sint-Vincentiusverenigingen.
Na het succes van vorig jaar zamelt KRC Genk ook dit jaar voedsel en andere producten in voor de Limburgse Sint-Vincentiusverenigingen. Zaterdag speelt Genk tegen STVV en roept de club supporters massaal op om pasta in te zamelen.

Vorig jaar haalden de supporters van Genk in het kader van ‘De Warmste Maand’ 35.000 kilogram voedsel op. Samen met Beobank, Vincentius, supporters én tegenstanders engageert de club zich deze keer opnieuw om een grote inzamelactie te bewerkstelligen.

Zo werd er tijdens de vorige match tegen KAA Gent 6.000 kilogram sinterklaassnoep opgehaald: van speculaas, chocolade munten tot koekjes. 

Aanstaande zaterdag staat er pasta op het menu. Er zullen grote bakken aan de inkom staan om voedsel in te deponeren.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.