Genkse wijnhandelaar ‘Boutique Wine’ blaast vijf kaarsjes uit

Boutique Wine.
BW Boutique Wine.
Boutique Wine, de Genkse wijnhandelaar gespecialiseerd in Spaanse producten, vierde afgelopen weekend zijn vijfde verjaardag In het gezelschap van meer dan 120 klanten. 

Zaakvoerders Sabine Piccard en Wilfried Nackom specialiseerden zich van bij de start in de invoer van Spaanse topwijnen en creëerden ook hun eigen Spaanse wijn en cava. De passie voor wijnen en Spanje ontstond vele jaren geleden. “Mijn man Wilfried en ik zaten in wijnclub ‘De Natte Hond’ en we hebben daarna diverse wijncursussen gevolgd”, legt Sabine Piccard uit. “Wilfried heeft zelfs een diploma oenologie of wijnbouw-technische wetenschap en professioneel sommelier behaald.”

Wijnbeurs in Thor Central

Boutique Wine richt zich vooral op Limburg, al zijn er ook buiten de groene provincie klanten, zowel particulieren als horeca-bedrijven. “Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november nemen we bovendien voor het eerst deel aan de wijnbeurs Wine Fair, die dit jaar in Thor Central in Genk plaatsvindt. Het najaar is traditioneel onze drukste periode, maar door ons vijfjarig jubileum en de wijnbeurs is het nog wat hectischer dan anders. Kortom, het is een erg boeiende periode”, besluit Piccard enthousiast.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.