Genkse dealer (30) gearresteerd na huiszoeking

CARMA beelden - Genk -
Karolien Coenen CARMA beelden - Genk -
Een 30-jarige Genkenaar is donderdag na een huiszoeking gearresteerd op verdenking van dealen.

Onderzoek wees uit dat de man mogelijk drugs verhandelde vanuit zijn woning in de Verbindingslaan. Donderdagochtend viel Politie CARMA binnen in de woning van de verdachte. Tijdens de huiszoeking vonden de agenten een precisieweegschaal en restanten van cannabis, XTC en ketamine. 

In een stofzuiger in de garagebox vond de politie een grote hoeveelheid voorverpakte cannabis en een zak met een honderdtal XTC-pillen. De politie nam ook twee vuurwapens en een mes in beslag.

De bewoner, een 30-jarige Genkenaar, werd meteen gearresteerd. Hij werd voor verhoor en verder onderzoek naar het commissariaat gebracht. Na een nacht in de cel verscheen hij vrijdag voor de onderzoeksrechter. Die besloot de man te laten beschikken onder voorwaarden. Hij zal zich later nog moeten verantwoorden voor de rechtbank.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.