Eén gewonde bij conflict tussen Genk-supporters na match tegen Liverpool

De supporters van KRC Genk.
BELGA De supporters van KRC Genk.
Bij een clash tussen Genk-supporters onderling na de wedstrijd tussen Genk en Liverpool, is één persoon gewond geraakt.

Een 1200-tal fans van Liverpool waren afgereisd naar Genk en omgeving. Met groot politievertoon kwam Politie CARMA de veiligheid garanderen. Zelfs enkele politieteams uit Liverpool waren ter plaatse. Het droneteam van Politie CARMA en het helikopterteam van de Federale Politie hielden vanuit de lucht alle gebeurtenissen en verkeersstromen nauwlettend in de gaten.

Eén man raakte lichtgewond bij een conflict tussen Genk-supporters onderling tijdens de uitstroom aan het stadion. Verder werden ook drie personen bestuurlijk gearresteerd. Twee van hen probeerden zonder ticket binnen te geraken en één persoon was dronken.

Banner Origi

Aan het begin van de wedstrijd werd in het bezoekersvak een obscene banner uitgehangen, met een bewerkte afbeelding van speler Origi. De banner werd weggehaald door de politie. De verantwoordelijke supporter is geïdentificeerd en mag zich minstens aan een proces-verbaal verwachten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.