Drie dagen winteren in Thor Central

Thor Central
Mine Dalemans Thor Central
Voor het tweede jaar op rij maakt Thor Central zich op voor een grote THOR X-MAS Happening. Op 27, 28 en 29 december wordt het evenementenplein achter Thor Central weer omgetoverd tot een gezellig en sfeervol X-MAS Meeting Point voor jong en oud.

Naast het Winterdorp in Genk-centrum met aanpalende schaatsbaan is het dus ook drie dagen lang heerlijk vertoeven op de oude mijnsite in Waterschei. Foodtrucks, een winterbar, vuurmanden, livemuziek, dj’s en kinderanimatie maken het evenement tot een waar feest.

Wandelroutes

In samenwerking met de Rangers uit Regionaal Landschap Kempen en Maasland stippelden de medewerkers van Thor Central bovendien twee nieuwe wandelroutes uit doorheen het prachtige decor van Thor Park en Het Nationaal Park Hoge Kempen. De organisatie geeft mee dat een zaklamp een aangeraden item is tijdens de tocht, en stevige wandelschoenen een must. 

Meer informatie vind je op www.thorcentral.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.