Drie bestuurders onder invloed van alcohol tijdens nationaal weekend zonder alcohol

Politie CARMA controleerde tijdens het nationaal weekend zonder alcohol van zaterdag op zondag tussen 18 en 2 uur in het totaal 263 bestuurders op drie locaties.
RV Politie CARMA controleerde tijdens het nationaal weekend zonder alcohol van zaterdag op zondag tussen 18 en 2 uur in het totaal 263 bestuurders op drie locaties.
Politie CARMA controleerde tijdens het nationaal weekend zonder alcohol van zaterdag op zondag tussen 18 en 2 uur in het totaal 263 bestuurders op drie locaties. Drie bestuurders hadden te diep in het glas gekeken en moesten hun rijbewijs inleveren.

Eén bestuurder reed onder invloed van drugs en zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Twee voertuigen werden getakeld wegens niet verzekerd. Een persoon droeg zijn gordel niet. Twee voertuigen waren niet gekeurd terwijl er ook nog eens twee voertuigen niet waren ingeschreven. 

Voorts werd een persoon aangetroffen met een gebruikershoeveelheid weed en werd ten slotte één bestuurder betrapt met zijn gsm achter het stuur.