Breakdancen in Shopping 2 levert 1.260 euro op

Breakdancer Seth met de cheque bij De Warmste Week.
RV Breakdancer Seth met de cheque bij De Warmste Week.
Optreden in de hal van Shopping 2 is één van de favoriete bezigheden van de 10-jarige Seth uit Diepenbeek. Met het oog op de Warmste Week besloot de beloftevolle breakdancer een extra inspanning te leveren. Hij schakelde de hulp in van enkele getalenteerde vriendjes en zamelde maar liefst 1.260 euro in. Maandag overhandigde hij de cheque op ‘Warmste Week’ in Beringen.

Als goede doel kozen de jongens ‘Hart voor Limburg’. “We vonden het belangrijk om kinderen te kunnen steunen die het minder goed hebben dan wij”, vertelt Seth. “Misschien kunnen ze met dit duwtje in de rug wel een keertje naar een pretpark bijvoorbeeld. Dat zou ik heel leuk vinden.” Naast shopping 2 moesten ook de voorbijgangers in de Carrefour van Diepenbeek aan spektakel geloven. Seth en zijn kameraadjes hadden slechts zes optredens nodig om de indrukwekkende geldsom bij elkaar te dansen. “We gingen voor een paar honderden euro’s. Dat we zo’n indrukwekkend bedrag zouden verzamelen, hadden we niet durven hopen”, besluit de jongen.

Seth en zijn vriendjes
RV Seth en zijn vriendjesReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.