Ballet Dommage fietst langs vier Limburgse gemeenten

Ballet Dommage
Ballet Dommage Ballet Dommage
Het theatergezelschap Ballet Dommage houdt in september halt op verschillende plekken in Limburg. Op weg van Leuven naar Genk brengen ze hun nieuwe voorstelling Melvius!

Het theatergezelschap gaat op pad met opvallende fietsen en vervoerbare decors. Eens aangekomen op locatie verkennen ze de omgeving en ontmoeten ze buurtbewoners. Op iedere stopplaats verrassen ze de bewoners drie dagen lang met kleine interventies, een catastrofaal spektakel en een 14-koppig koor. Starten doen ze in Leuven en onderweg wordt er gestopt in Aarschot, Scherpenheuvel en Diest. In Limburg houden ze halt in Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en Genk.

Ballet Dommage

Ballet Dommage is een theatercollectief, opgericht in 2010 door de acteurs, theatermakers en vrienden Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Met Ballet Dommage creëren ze verschillende soorten voorstellingen en projecten (zowel binnen als buiten de theaterzaal, zowel voor kinderen als voor volwassenen) die zich met het dagelijkse verzoenen en een moment van hoop of troost kunnen bieden. Ze onderzoeken hoe experiment en toegankelijkheid samen kunnen gaan en streven naar een ontmoeting met het publiek. “Ons werk is absurd, bevreemdend en tegelijk herkenbaar en sober.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.