Auto rijdt frituur Snack-Inn binnen

De auto ramde het terras en de vitrine.
Toon Royackers De auto ramde het terras en de vitrine.

Aan de Nieuwstraat in Genk is maandagavond een auto frituur Snack-Inn binnen gereden. De onhandige bestuurder verloor de controle over zijn wagen en ramde het overdekte terras. Vervolgens boorde de wagen zich nog recht door de glazen vitrine.

De brokkenpiloot kon zelf ongedeerd uit zijn wagen kruipen. Binnen beleefden de frituuruitbaters wel even de schrik van hun leven. Zij zagen de auto door het raam de frituur binnen rijden. Gelukkig waren er op het moment van het ongeval geen klanten in de zaak aanwezig. Vlak voor de toog was de koelkast met drank omgevallen door de klap, waardoor ook het interieur heel wat schade opliep. Brandweerpost Genk moest ter plaatse komen om de ravage te helpen opruimen, en om de vitrine voorlopig weer dicht te timmeren. De bestuurder zelf werd meegenomen voor verhoor. 

Door het ongeval werd het hele terras gesloopt.
Toon Royackers Door het ongeval werd het hele terras gesloopt.
De wagen reed over het terras en knalde tegen de vitrine van de frituur.
Toon Royackers De wagen reed over het terras en knalde tegen de vitrine van de frituur.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.