Atlascollege ontvangt eTwinning Label

Het Atlascollege in Genk ontvangt het zogenaamde eTwinning Label, een Europese erkenning voor samenwerking tussen scholen uit verschillende Europese landen.
Mine Dalemans Het Atlascollege in Genk ontvangt het zogenaamde eTwinning Label, een Europese erkenning voor samenwerking tussen scholen uit verschillende Europese landen.

De afdeling domein Techniek & Innovatie van het Atlascollege in Genk is bekroond met het zogenaamde eTwinning Label. Dat is een Europese erkenning voor de samenwerking met andere scholen binnen de Europese Unie. “Al meer dan tien jaar trekken onze leerlingen naar scholen in het buitenland. Jongeren uit Polen en andere Europese landen komen dan naar het Atlascollege”, vertellen leraren Jan Thijs en Robert Gabriël. “Dankzij deze uitwisselingen worden onze leerlingen gestimuleerd om hun blik op Europa en de wereld te verbreden en oefenen ze hun Engels en Frans.” Dat laatste geldt in sterke mate voor de jongeren van het zevende jaar Bijzonder Transport en die van het zesde jaar vrachtwagenchauffeur aan het Atlascollege. De eerste groep verbleef drie weken in een Finse school, de tweede groep trok naar het naburige Luik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.