4,3 miljoen keer bedankt, beste lezers uit Genk!

Het stadhuis in Genk.
Mine Dalemans Het stadhuis in Genk.
Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebben de lezers uit Genk flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over de stad werden zowat 4,3 miljoen keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor!

Eén van de verhalen die de Genkenaar zichtbaar beroerd heeft, is dat van het dodelijke ongeval op de Onderwijslaan. Een grootouderkoppel kwam er om het leven in een aanrijding, hun kleinzoon (12) raakte zwaargewond.

Ook het verhaal van Kris Deflem uit Oudsbergen ging lang niet onopgemerkt voorbij. De man werd tijdens een fietsritje op het domein van Bokrijk aangevallen door een everzwijn.

Of herinnert u zich de commotie nog rond het Selam-college, dat geen erkenning kreeg als onderwijsinstelling?

Gelukkig waren er ook luchtige en zelfs mooie verhalen, zoals dat van een trotse Freddy, de grootvader van het Genkse talent Ibe.

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.