20 flessen lachgas gevonden in voertuig tijdens politiecontrole: lading in beslag genomen

De lading lachgasflessen die werden aangetroffen in de wagen.
Politie CARMA De lading lachgasflessen die werden aangetroffen in de wagen.
Afgelopen weekend werden er tijdens een controle twintig flessen lachgas gevonden in een auto in Genk. De lokale politie van de zone CARMA voert een onderzoek uit na de vondst.

De ontdekking gebeurde tijdens een controle van het voertuig in de wijk Kolderbos in Genk. Er werd niemand gearresteerd. De flessen lachgas zijn bestuurlijk in beslag genomen. “Het gebruik van lachgas is gevaarlijk en kan ernstige gevolgen hebben op korte en lange termijn”, waarschuwt de politie uitdrukkelijk.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • WERNER COOLS

    Tja, Als men iets gaat verbieden, er een doktersvoorschrift voor nodig gaat hebben of enkel nog te kopen bij de apotheek, dan creëert men er een product voor, om op de zwarte markt te verkopen. Dit is het resultaat! Men kan er van uit gaan dat dit hetvolgende product wordt dat illegaal zal te koop worden aangeboden.

  • Rayan El Arami

    Samen met die flessen opsluiten in een luchtdichte kamer en die flessen allemaal open draaien. Kunnen ze zich doodlachen ipv onze kinderen hun leven te verbrodden.

  • DIRK SPRANGERS

    Dat is niet om mee te lachen !