Jean-Paul Meus daagt Geetbets uit

CEO van Goodwill, Jean Paul Meus, ruimt 10 minuten per dag afval op.
Benoit De Freine CEO van Goodwill, Jean Paul Meus, ruimt 10 minuten per dag afval op.

Het zwerfvuil in onze gemeente blijft een probleem. Daarom doen we mee aan de grote lenteschoonmaak en het startschot zal gegeven worden met de ‘10 minutes a day challenge’”, zegt burgemeester Jo Roggen.

De Antwerpse ondernemer Jean-Paul Meus heeft de afgelopen duizend dagen minstens 10 minuten van elke dag gewijd aan het oprapen van zwerfvuil. Hij deed dat van zijn eigen straat tot voor de deur van de Opera van Wenen. Nu roept Jean-Paul ook andere mensen op om zijn voorbeeld te volgen en mee te doen met zijn ‘10 minutes a day be challenge’. “Wij nodigen jullie allemaal uit om zijn verhaal te horen en je zelf ook te laten uitdagen gedurende minstens 10 dagen”, zegt burgemeester Roggen. “Dit startevent vindt plaats op dinsdag 19 maart om 20 uur in de raadzaal van AC Den Molencouter.”

De meters- en peters van onze zwerfvuilacties worden persoonlijk uitgenodigd en kunnen hier hun ervaringen delen. “Tussen 11 maart en 2 april zal er ook een fotoreportage te zien zijn in de tentoonstellingsruimte van situaties die we tegenkomen tijdens het zwerfvuil ruimen”, aldus Roggen. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marleen-Kris Van de Water - Janssens

    Het dorp zal wel weer in orde zijn

  • Marleen-Kris Van de Water - Janssens

    Steenstraat zal wel gedaan worden. De rest weer ni