Drie gevels met graffiti besmeurd

Vandalen besmeurden gevels met graffiti
VDT Vandalen besmeurden gevels met graffiti
Zaterdagavond besmeurden vandalen drie huizen in de Persoonsstraat in Rummen met graffiti. De daders konden nog niet gevat worden.

Een van de inwoners van de Persoonsstraat merkte omstreeks 21 uur drie jongeren op die zich verdacht gedroegen en rondhingen rond de huizen, de ene gekleed in het zwart met een kap over het hoofd, de andere met een gespikkelde trui. “Jammer genoeg werd de politie niet onmiddellijk verwittigd”, zegt burgemeester Jo Roggen (Open Vld).

De politie roept op om in dergelijke situaties dadelijk het noodnummer 101 te bellen en een melding te maken zodat het interventieteam onmiddellijk ter plaatse een onderzoek kan starten. Een jaar geleden ongeveer werden ook al enkele gevels besmeurd met eieren in dezelfde Persoonsstraat. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.