Exclusief voor abonnees

14-jarig aangereden fietsertje ontwaakt uit coma: “We hebben hoop, maar het worden nog bange dagen”

Keano (midden) samen met mama Marilena, papa Kenneth en zusje Evelina.
Bollen Keano (midden) samen met mama Marilena, papa Kenneth en zusje Evelina.
De 14-jarige Keano Hennot is sinds zaterdagavond uit zijn coma ontwaakt. De jongeman werd afgelopen woensdag door een bestuurder van het fietspad gemaaid, en vecht sindsdien voor zijn leven. “Dit geeft ons enorm veel hoop. Al is zijn toestand volgens de dokters nog steeds kritiek en moeten we afwachten”, reageert papa Kenneth.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ludwig Vanden Boer

  Veel sterkte aan de familie en andere betrokkenen. Als de overheid 'prioriteit' zou maken van het toepassen van punten en komma's uit de wegcode zouden dergelijke ongevallen te vermijden zijn. Hoeveel fietsers weten dat ze niet mogen fietsen op een oversteekplaats voor voetgangers? Als de wegbeheerder te plaatse beugels zet die verhinderen dat men direct op het zebrapad komt wordt dergelijk ongeval ook vermijdbaar.

 • Christophe Heyndrickx

  Hij is niet van het fietspad gemaaid, maar van het zebrapad. Een zebrapad is voor voetgangers , jammer voor hem , maar hij is dus in fout !

 • Michel Jacobs

  Als het een verzekering kan zijn, na jarenlange ervaring: als de patient binnen de 72 uur ontwaakt en niet te veel problemen vertoond , dan ziet de prognose er bijna altijd zeer goed uit.

 • Michel Jacobs

  Als het een verzekering kan zijn, na jarenlange ervaring: als de patient binnen de 72 uur ontwaakt en niet te veel problemen vertoond , dan ziet de prognose er bijna altijd goed uit.

 • mark germanus

  Volhouden mensen en hopen op het beste !