Matthias Vercauteren van Boerenbond Waas en Dender: "Dit nieuws is een opluchting voor de vele land- en tuinbouwers uit de regio"
Volledig scherm
Matthias Vercauteren van Boerenbond Waas en Dender: "Dit nieuws is een opluchting voor de vele land- en tuinbouwers uit de regio" © Kristof Pieters

Geen extra maatregelen nodig voor landbouwproducten uit omgeving 3M-fabriek: “Hopelijk is vertrouwen van consument hiermee enigszins hersteld”

ZwijndrechtEr zijn geen bijkomende maatregelen nodig voor de landbouwproducten die afkomstig zijn uit de omgeving van de 3M-fabriek in Zwijndrecht. Dat laat het federaal voedselagentschap FAVV weten na de eerste analyses van de stalen die genomen werden. Dat is goed nieuws voor de verschillende boeren die er actief zijn.

  1. Hexia Cyclocross Gullegem wordt onderdeel van de Telenet Superprestige
    Gullegem

    Hexia Cyclocross Gullegem wordt onderdeel van de Telenet Superpres­ti­ge

    De Hexia Cyclocross in Gullegem is op zaterdag 7 januari al aan de zesde editie toe. De afgelopen jaren was de cross in Gullegem een losse wedstrijd in het seizoen. Nu zal het deel uitmaken van het regelmatigheidscriterium Telenet Superprestige. “Op deze manier staan we meteen tussen monumenten zoals de crossen van Ruddervoorde, Heusden-Zolder en Diegem”, zegt een trotse Stijn Tant van de Hexia Cyclocross.