Woonzorgcentrum Wedbos schenkt 4.000 euro aan vzw Al-arm

Op de slotavond werd het bedrag van 4.000 euro bekendgemaakt.
RV Op de slotavond werd het bedrag van 4.000 euro bekendgemaakt.
Het Geelse woonzorgcentrum Wedbos heeft zich de voorbije weken ingezet voor armoedevereniging vzw Al-arm in het kader van De Warmste Week. Door bijna twee maanden lang elke donderdag een middagmaal of snack aan te bieden, kon Wedbos in totaal 4.000 euro voor vzw Al-arm inzamelen.

De actie van WZC Wedbos liep van 3 oktober tot 21 november. Elke donderdag zorgde een afdeling op haar beurt voor een snack, maaltijd of dessert voor de medewerkers, vrijwilligers en voorbijgangers van het Sociaal Huis. Op het menu stonden onder andere spaghetti, pompoensoep en quiche. De afdelingen die meewerkten, waren de Berk, de Beuk, de Linde, de Wilg, de facilitaire dienst, het directieteam, de keuken en Paran.

Op donderdag 21 november kreeg de vzw Al-arm tijdens de slotavond te horen wat de opbrengst van de actie is. Ongeveer 4.000 euro komt via De Warmste Week hun richting uit.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.