Vrouw (23) doodgereden terwijl ze met haar man aan het bellen is

Het ongeval gebeurde op de site van slachthuis Sopraco.
Vanderveken Het ongeval gebeurde op de site van slachthuis Sopraco.
Op het bedrijventerrein van slachthuis Sopraco, in de Kalverstraat in Geel, is donderdagavond omstreeks 17 uur een 23-jarige werkneemster om het leven gekomen bij een aanrijding.

De 23-jarige Roemeense was net met haar man aan het bellen, vermoedelijk om af te spreken wanneer hij haar zou oppikken, toen ze aangereden werd door een vrachtwagen. De chauffeur, een 49-jarige man, had haar wellicht niet gezien omdat ze naast of achter een andere vrachtwagen stond. Het slachtoffer kwam onder zijn vrachtwagen terecht, en overleefde het niet. 

“De vrachtwagenbestuurder heeft niets gemerkt van de aanrijding”, aldus burgemeester Vera Celis (N-VA). “Getuigen hebben hem doen stoppen toen ze de vrouw zagen liggen. De chauffeur zelf was erg aangedaan door de feiten.”

Ook het parket gaat uit van een tragisch ongeval.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • zina riffia

  Hoe erg zeg, voor beiden. Heel veel sterkte aan de vrachtwagenchauffeur en ook familie van het slachtoffer. Rip jongedame. Dit heb je zeker niet gewild.

 • Gerd Peeters

  Met vrachtwagens moet je oppassen, als de motor draait ga je best uit de weg, zij kunnen je niet zien staan.

 • Hans Cherretté

  Op bedrijventerreinen zij vrachtwagens baas. Die rijden daar gelijk zotten. Toch nooit controle.

 • Pamela Sabajo

  Maar men moet zelf ook heel veel opletten vooral op zulke werk terreinen er kunnen van alles van overal komen zoals de chauffeur als zij moesten opletten niet altijd heeft de chauffeur schuld hoor men moet zelf ook opletten gelijk waar jij je bevind

 • Marnix Malone

  "wellicht" en "het parket gaat uit van"... Zo duidelijk dat het giswerk is.