Verdachte van vier inbraken gevat

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
Politieagenten van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout hebben maandagvoormiddag een man opgepakt die verdacht wordt van vier inbraken in Geel. De verdachte, een 18-jarige man uit Geel, werd voor verhoor meegenomen naar het politiekantoor.

Afgelopen maandag omstreeks 9 uur meldden inwoners een diefstal van fietsen uit een bijgebouw achter de woning. Tijdens de vaststellingen kreeg de politie melding van twee bijkomende inbraken in dezelfde straat. Bij het buurtonderzoek van die inbraken troffen de agenten nog een ladder en fiets aan, vermoedelijk van een vierde inbraak.

Een jongeman die rondreed op één van de gestolen fietsen werd aangehouden. In de fietszakken vond men andere gestolen waren terug.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.