Theatergezelschap Foelz improviseert voor het goede doel

De leden van theatergezelschap Foelz.
RV De leden van theatergezelschap Foelz.
Op zaterdag 8 december organiseert Foelz in het kader van ‘De Warmste Week’ een avond met improvisatietheater. Met deze voorstelling, die de naam ‘De Warmste Impro’ kreeg, wil het gezelschap zoveel mogelijk geld inzamelen voor Pelicano, een stichting die de strijd aanbindt tegen kinderarmoede in België.

Foelz zal trouwens niet alleen te zien zijn die avond, want ze spraken ook twee improvisatiegroepen van buiten Geel aan, de Mimosaurus en MaTTaB, die zich graag mee wilden inzetten voor dit goede doel. Tijdens de voorstelling kan je ook genieten van een drankje en een versnapering, allemaal ten voordele van Pelicano. De theateravond vindt plaats in de grote zaal van het Parochiaal Centrum St-Amands, gelegen te Werft 16 in Geel. Reserveren kan via de website www.foelz.be of telefonisch op het nr. 0470/26.94.77. De deuren gaan open om 19.30 uur, de voorstelling zelf start om 20 uur. Een ticket kost vijf euro.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.