Subsidie van 5.000 euro voor innovatieve welzijnsprojecten

Het bestuur voorziet maximaal 5.000 euro aan subsidies.
Vanderveken Het bestuur voorziet maximaal 5.000 euro aan subsidies.
Het stadsbestuur voorziet een maximaal subsidiebedrag van 5.000 euro voor innovatieve welzijnsprojecten. Organisaties kunnen een aanvraag indienen voor 30 maart.

De projectaanvragen moeten inspelen op of passen in de volgende zes thema’s: armoedebestrijding en maatschappelijke integratie, gezondheidszorg en preventie, kinderopvang, zelfstandig thuis wonen, Geel profileren als Barmhartige Stede en geïntegreerd lokaal welzijnslandschap.

Het maximale subsidiebedrag bedraagt 5.000 euro. Organisaties met een werking in Geel kunnen deelnemen. Individuele personen krijgen geen subsidie, maar mensen met nieuwe ideeën kunnen zich wel verenigen in een feitelijke vereniging. Het subsidiereglement en een aanvraagformulier vind je op https://www.geel.be/subsidies-innovatieve-welzijnsprojecten of kun je ophalen bij het Sociaal Huis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.