Politie zoekt getuigen van vandalisme aan station

Het station van Geel.
RV Het station van Geel.

Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar getuigen van vandalisme aan het station van Geel. In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 november hebben vandalen een aantal voertuigen en een snoepautomaat aan het station in Geel beschadigd. De vernielingen werden aangebracht tussen 0 en 6 uur ’s nachts, vermoedelijk tussen 3 en 4 uur.

Aan de hand van de aangebrachte beschadigingen zijn de vandalen gepasseerd in De Billemonstraat, Amandus De Vosstraat, Kanunnikenblok, Schoolsteeg en het station. In de Amandus De Vosstraat werd een voorruit van een wagen zwaar beschadigd. In de Schoolsteeg werden bij drie wagens vernielingen aangebracht: ruitenwissers en een autospiegel werden afgebroken. In het station werd de snoepautomaat vernield. Het is niet duidelijk of het om één of meerdere personen gaat. Wie iets gezien heeft, kan de politie contacteren op het nummer 014/56.47.00.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.