Opening fietsostrade loopt vertraging op

De draadafsluiting is nog niet volledig geplaatst.
RV De draadafsluiting is nog niet volledig geplaatst.
Het deel van de fietsostrade tussen Rauwelkoven en de Langstraat in Larum (Geel) had normaal tegen het einde van dit jaar afgewerkt moeten zijn, maar het plaatsen van de draadafsluiting heeft vertraging opgelopen. 

Die werken zullen vermoedelijk pas tegen februari afgerond worden. Daardoor kan het fietspad nog niet opengesteld worden, want de draadafsluiting was een van de veiligheidsvoorwaarden die Infrabel heeft opgelegd.

Ondertussen is de aannemer wel al gestart met de grondwerken tussen de Heistraat in Geel en de Merelstraat in Mol. Deze werken worden na de kerstvakantie verdergezet. Zonder al te veel tegenslagen hoopt de provincie tegen de zomer van 2020 de aanleg van deze fietsweg van bijna vijf kilometer af te ronden.

De grondwerken zijn al gestart tussen Geel en Mol.
RV De grondwerken zijn al gestart tussen Geel en Mol.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.