Kledingwinkel Esprit omgedoopt tot La Vida

Kristel De l’Arbre, Rowena Van Wezel en Vicky Cools.
Peter Vanderveken Kristel De l’Arbre, Rowena Van Wezel en Vicky Cools.
Deze zaterdag opent in de Nieuwstraat kledingwinkel La Vida Geel, dat voorheen kledingwinkel Esprit was. Met die omvorming wil uitbaatster Inge Hoppenbrouwers, die haar Esprit-winkel in Mol al in september 2018 omvormde naar La Vida Mol, een breder doelpubliek bereiken.

Inge Hoppenbrouwers baatte sinds 2006 kledingwinkel Esprit uit in de Statiestraat Mol en in 2009 kwam daar nog een Esprit-winkel bij in de Nieuwstraat in Geel. In september 2018 besloot Inge de winkel om te vormen tot La Vida, een kledingwinkel die meer merken dan enkel Esprit aanbiedt. “Dat was zo’n succes dat we besloten om dat door te trekken naar Geel”, vertelt Rowena Van Wezel, de rechterhand van de uitbaatster.

Van 13 tot 90

“Esprit is een heel goed merk, maar is wat blijven stilstaan in de mode. We voelden dat het aantal klanten in Mol naar omlaag ging. Met de omvorming hebben we in Mol veel positieve reacties gekregen. Vroeger kwamen meisjes van pakweg 13 onze winkel niet binnen, nu verkopen we kledij van 13 tot 90 jaar.”

De omvorming van de winkels gaat ook gepaard met enkele accentwijzigingen. “We zullen de klanten een drankje aanbieden van zodra ze binnenkomen. Al onze medewerkers zijn ook opgeleid tot kleur- en stijlanalisten zodat ze de klanten kunnen bijstaan met raad. Voortaan vind je bij ons ook  lifestyleproducten, zonnebrillen, plantjes en beeldjes voor in de woonkamer.”

La Vida opent zaterdag om 10 uur met een feestweekend dat tot en met woensdag 1 mei duurt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.