Isabelle Ulenaers is met eigen verzorgingsproducten meest beloftevolle onderneemster van het jaar

Isabelle Ulenaers (36) met haar eigen verzorgingsproducten.
Kristof Baelus Isabelle Ulenaers (36) met haar eigen verzorgingsproducten.
Isabelle Ulenaers (36) won de prijs voor meest beloftevolle onderneemster van het jaar, die werd uitgereikt door Unizo en Markant vzw. Isabelle bracht in 2016 haar eigen verzorgingsproducten Self op de markt, een voedend product voor de huid.

“We richten ons vooral op personen met huidproblemen, de producten zijn gemaakt van natuurlijke producten zoals Aloë Vera, kokos en argan”, zegt de onderneemster.

De ontwikkeling van haar product begin in 2014 door haar dochtertje, Michelle (6), dat met huidproblemen kampt en daardoor geen geschikte producten op de markt kon vinden. Hierdoor ging Isabelle zelf op zoek naar een formule voor haar eigen verzorgingsproducten. Ze kreeg hulp van een extern labo. In 2016 kon ze met fierheid haar eigen verzorgingsproducten op de markt brengen.

De titel van meest beloftevolle onderneemster van het jaar zag de vrouw niet aankomen. “Toen ze tijdens de uitreiking mijn naam afriepen, schrok ik wel, er zijn zoveel ondernemers die goed bezig zijn”, klinkt het.

Voor Isabelle loopt haar bedrijf als een trein, momenteel werkt ze vanuit een pand in Geel samen met twee vaste collega’s en vier vaste freelancers. “Opmerkelijk is dat er enkel vrouwen solliciteren, maar dat is vermoedelijk eigen aan de branche.”

“Self heeft zelfs in het buitenland al in de pers gestaan, maar ik hoop vooral dat het een vaste waarde mag worden in België. Daarna is het wel de bedoeling dat we Self ook nog bekender gaan maken in het buitenland.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.