Infomarkt over mobiliteitsplan voor Geel-centrum

Illustratiebeeld.
RV Illustratiebeeld.
Op 15 oktober, van 17 tot 20 uur, organiseert de stad een infomarkt over het nieuwe mobiliteitsplan voor Geel-centrum in zaal De Waai (Werft 28). Alle inwoners zijn er welkom en krijgen de kans om hun mening over de plannen te geven.

Deskundigen van het studiebureau, medewerkers van de stad en de schepen van Mobiliteit zullen aanwezig om vragen te beantwoorden en de suggesties te noteren. “Wat voorligt, is dus nog maar een voorstel waarop de stad reacties vraagt van inwoners. Er is dus nog niets beslist”, klinkt het.

Lukt het niet om langs te komen, dan vind je de visie en de circulatieplannen vanaf 16 oktober ook op www.ideevoorgeel.be/mobiliteitsplan. Daar kan je jouw opmerkingen over de plannen doorgeven tot 5 november. Na die  participatieperiode komt het al dan niet gewijzigde mobiliteitsplan voor de gemeenteraadscommissie in november. In december wordt het dan ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Filip Nevelsteen

    Geel autovrij maken, levensgevaarlijke stad met de fiets.

  • Leopold Vanhoof

    Het hoeveelste is dat al?