Drie gewonden bij ongeval op kruispunt

Illustratiebeeld.
Kristof Pieters Illustratiebeeld.

Op het kruispunt van de Lichtaartseweg met de Roerdompstraat in Geel zijn donderdag rond 12.15 uur twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde toen een bestuurster een stopbord negeerde en zo inreed op een ander voertuig. Beide bestuurders en één passagier liepen lichte verwondingen op. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Saskia Van thielen

    Daar gebeuren regelmatig ongevallen.. Dikwijls rijden ze zo snel op de zijbaan dat ze zelfs een oplichtend stopbord niet zien... Hopelijk vallen de verwondingen mee.

  • Andy Meeus

    Ik ben er gepasseerd met de fiets even nadat het ongeval gebeurde en heb gezien dat één van de wagens op zijn dak lag. Toen ik er passeerde, arriveerde de ambulance ook net op dat moment. Het was best een gruwelijk beeld, te zien dat de bestuurder van de om gekantelde wagen net uit het voertuig was bevrijd of zelf nog was kunnen ontkomen. Hij/zij lag wel naast het voertuig dus ik veronderstel dat het een zeer zware klap moet zijn geweest.. Ik hoop dat alles goed is afgelopen..