Aanleg fietsostrade tussen Geel en Mol gaat begin oktober van start

Momenteel zijn de werken tussen de Langstraat en Rauwelkoven volop aan de gang.
provincie Antwerpen Momenteel zijn de werken tussen de Langstraat en Rauwelkoven volop aan de gang.
De aannemer gaat begin oktober van start met de aanleg van de fietsostrade tussen de Heistraat in Geel en de Merelstraat in Mol, goed voor zo'n 5 kilometer van de 36 kilometer lange fietsostrade Herentals-Balen. De kostprijs van de aanleg bedraagt 3 miljoen euro.

Aannemer Colas-Noord nv is momenteel aan de slag met de aanleg van de fietsweg tussen de Langstraat en Rauwelkoven in Geel. Begin oktober staat de aanleg van het deel tussen de Heistraat in Geel en de Merelstraat in Mol op het programma. Tijdens de werken is geen omleiding voorzien en het vrachtverkeer maakt gewoon gebruik van de bestaande wegen. Op kruispunten en spooroverwegen zijn wel verkeersborden voorzien om de weggebruiker attent te maken op het werfverkeer.

Op donderdag 19 september organiseert de provincie Antwerpen een infomarkt in zaal Loana in Geel. Tussen 17 en 20 uur licht de provincie er de werken toe. Je krijgt er ook de kans om vragen te stellen aan de projectleiders van de provincie.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • bart steemans

    Ben benieuwd hoe het er gaat uitzien