‘Evening Talk’ op Thomas More wordt afgetrapt met lezing over Artificiële Intelligentie

Laurens Hernalsteen is gespecialiseerd in Artificiële Intelligentie.
RV Laurens Hernalsteen is gespecialiseerd in Artificiële Intelligentie.

Op maandag 5 november geeft Laurens Hernalsteen een “Evening Talk” over Artificiële Intelligentie voor de studenten van de IT-factory van Thomas More in Geel. De opleiding Toegepaste Informatica wil AI verder implementeren in het curriculum en heeft speciaal daarvoor Laurens Hernalsteen als docent aangetrokken. Laurens Hernalsteen studeerde aan de VUB en schreef een masterproef over Artificiële Intelligentie. Hij zal voor de IT-studenten een AI-traject uittekenen en vormgeven.

De aftrap hiervoor geeft hij op 5 november met een “Evening Talk” van 18 tot 20 uur. De belangstelling van de studenten is zo groot dat uitgeweken wordt naar een groot auditorium en dus is er ook plaats voor externen die meer willen weten over Artificiële Intelligentie. De lezing geeft een inleiding in de Artificiële Intelligentie: Wat is het? Wat mogen we ervan verwachten? Hoe gaat het ons leven veranderen? Wat betekent het voor de opleiding van IT-ers? “Evening Talk” is een nieuw initiatief van de Geelse IT-Factory. Tijdens een “Evening Talk” geeft een (oud-)student een sessie over een vakgerelateerd onderwerp waarin hij uitblinkt. Tijdens de sessie gaat de (oud-)student in discussie met zijn medestudenten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.