Gedaan met wateroverlast op parking SK Laar

De voetballers van SK Laar moeten niet langer vrezen voor natte voeten wanneer ze hun wagen op de parking van de voetbalclub parkeren. Zo werd het parkeerterrein volledig heraangelegd, waardoor de waterproblemen voorgoed verleden tijd zijn.

Bij hevig regenweer stond de parking van SK Laar gegarandeerd onder water. Het Zemstse schepencollege probeerde dat euvel in het verleden al te verhelpen door een drainagesysteem aan te leggen, maar dat bracht geen zoden aan de dijk. Daarom werd eind vorig jaar beslist om de parking volledig herin te richten. Zo werd met waterdoorlatende materialen gewerkt, zodat het water gemakkelijker weg kan lopen. Er werden ook meteen extra parkeerplaatsen gecreëerd. De werken werden onlangs afgerond en de club heeft het parkeerterrein inmiddels in gebruik genomen.

Ondertussen wordt wel nog verder gewerkt aan de aanleg van het duiveltjesterrein. Dat zou binnen enkele weken klaar moeten zijn. Eerder besliste de club ook om eigenhandig de verouderde kleedkamers aan te pakken. (RDK)