Vijf genomineerden voor de MEGA-persprijzen

De medewerkers van Mediakring Gavere vieren de 25ste verjaardag van de vereniging en reiken voor de 26ste keer de persprijzen uit.
Ronny De Coster De medewerkers van Mediakring Gavere vieren de 25ste verjaardag van de vereniging en reiken voor de 26ste keer de persprijzen uit.
Mediakring Gavere (MEGA) reikt volgende zondag haar jaarlijkse persprijzen uit. Er zijn vijf genomineerden. Daarnaast is er de Valeir voor de verdienstelijkste Gaverling of vereniging en de Megabijt als aanmoedigingsprijs voor de onfortuinlijkste. Dit jaar is er ook een Megabaan voor een verdienstelijke loopbaan.

Het is een feestjaar voor de Mediakring Gavere. De ploeg, geleid door Didier Martens, viert haar 25ste verjaardag. De uitreiking van de persprijzen gebeurt voor de 26ste keer.

Genomineerden

Dorpstuin Vurste is een initiatief van enkele dorpelingen die een ontmoetingsplaats willen bekomen voor jong en oud. De locatie bevindt zich in het kasteeldomein De Borgwal.

Karel Hubau is de kopman van de partij Gavere Durft. Voor de jongste gemeenteraadsverkiezingen ging hij als lijsttrekker weer scheep met de N-VA. De fractie boekte een aanzienlijke winst, maar kon de bestuursmeerderheid niet breken.

Radio GaGavere beleefde tijdens de Dikkelvense Feesten haar primeur. Het is lokale radio die via verzoekjes, interviews, anekdotes en getuigenissen mensen verbindt.

Over de nieuwe sporthal is al veel inkt gevloeid. Komt ze er en waar precies? Sport- en communicatieschepen Dirk Martens krijgt nog een drukke agenda voorgeschoteld.

Marc Van Wittenberge nam afscheid van de gemeentepolitiek. De ouderdomsdeken zat meer dan een halve eeuw in de politiek.

 Only the Lonelies

De uitreiking van de persprijzen vindt plaats op zondag 31 maart om 10.30 uur in de polyvalente zaal, cafetaria van het WZC Mariahuis, Onderstraat 9 in Gavere.

De uitreiking wordt opgeluisterd met een gastoptreden van het muzikaal duo Only the Lonelies.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.