Springkastelen, bierkratklimmen en ambiancemakers: Gavere Zomert drie weken lang aan de Sportdreef

Gavere Zomert biedt een pak kinderanimatie.
Ronny De Coster Gavere Zomert biedt een pak kinderanimatie.
Aan de Sportdreef opent vrijdagmiddag “Gavere Zomert”. Drie weken en vier weekends lang is er op het domein langs de Schelde een pak animatie.

Vrijdag om 14 uur opent het speelplein. Er staan springkastelen, waaronder een 20 meter lang klim- en klauterparcours, een lieveheersbeestjesduo, palmboom en een rock-’n-roll-springschijf . Ook een trampoline met maar liefst zes springvelden, een bouwhoek, een reuzengrote zandbak en terras blijven er de hele periode van Gavere Zomert staan.

Op zaterdag 29 juli is er een cocktailparty met zwoele muziek van dj Obi. Maandag vindt de Valeir- en Breidelspekloop plaats. Jeugdhuis De Barst neemt het Gavere Zomert-weekend van 5 tot 7 juli voor zijn rekening met onder meer strandvolley, een barbecue en een wedstrijd bierkratklimmen. Op maandag 8 juli kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar deelnemen aan een obstakelloop.

Danny Fabry

Danny Fabry en Yves Segers zijn de ambiancemakers op het feest 55+ op woensdag 10 juli. Op de 11 juliviering brengen Marino Punk en de Fanfare Sinte-Cecilia de muziek. Volleyclub Felco organiseert op dit site van Gavere Zomert haar Beachfeesten van 12 tot 14 juli met onder meer een streekbierenrun en beachvolley. Een nationale rommelmarkt staat op 21 juli op het programma.

Verjaardagsfeestje organiseren

Kinderen die jarig zijn, kunnen op Gavere Zomert een feestje organiseren. Breng je eigen taart en snoep mee, enkel drankjes, chips en ijsjes koop je ter plaatse aan. Gavere Zomert biedt een fijne speelomgeving met gratis toegang voor alle deelnemers en een versierde tafel. Voor feestjes moet je wel vooraf reserveren op vrijetijd@gavere.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.