Politicus jaagt vogels de tuin uit met... verkiezingsaffiches: kersenoogst nooit zo succesvol

Gecombineerd met wat cd-schijfjes blijken de verkiezinfgsfoto's van de Gaverse politicus de perfecte vogelverschrikker te zijn.
Peter Declercq Gecombineerd met wat cd-schijfjes blijken de verkiezinfgsfoto's van de Gaverse politicus de perfecte vogelverschrikker te zijn.
In Gavere maken de verkiezingsaffiches zich ook nuttig na de stembusslag. Peter Declercq besliste om enkele van zijn verkiezingsportretten in zijn tuin te plaatsen om vogels weg te houden van de kersenboom.

“Het is eigenlijk het werk van mijn vrouw. Zij wist dat onze burgemeester dat al eens met succes had gedaan en voorspelde dat het mij, in combinatie met enkele oude cd-schijfjes, dus ook wel zou lukken”, gniffelt Declercq.

En de vogelverschrikker werkt: geen enkele vogel riskeert zich nog in de tuin. Ten huize Declercq was de kersenoogst nog nooit zo groot.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Vaelen

    Tja, als je niet weet wat te doen met de overschot van je eigen foto's. Dan laten we de vogeltjes maar wat schrikken zeker? Hihi.