Nu inschrijven voor gratis sportkampen voor peuters, kleuters en kinderen van lagere school

Ronny De Coster
De gemeentelijke sportdienst van Gavere organiseert vanaf september woensdagnamiddag kleutergym voor de peuterklas tot en met de tweede kleuterklas en omnisport voor de derde kleuterklas tot en met het 4de leerjaar. Wie niet achter het net wil vissen, schrijft best nu al in.

Tijdens de kleutergym leren de kinderen algemene bewegingsvaardigheden aan en leggen ze gevarieerde omlopen af.

In de lessen omnisport voor de derde kleuterklas tot en met het 4de leerjaar maken de kinderen iedere week kennis met een nieuwe sport. Onder meer basket, turnen, trampoline, handbal staan op het programma. Alle lessen vinden plaats in de gemeentelijke sporthal aan de veldstraat in Asper.

Deelnemen is gratis, maar de plaatsen zijn wel beperkt. Snel inschrijven is daarom de boodschap. Meer info hierover staat op de gemeentelijke webshop webshopgavere.recreatex.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.