Marc Gevaert en Annie Piens zijn een gouden paar

Marc en Annie.
Repro DCRB Marc en Annie.
Feest bij de familie Gevaert in Dikkelvenne: Marc Gevaert en Annie Piens zijn immers vijftig jaar getrouwd. Marc en Annie zijn bekende gezichten in de gemeente: hij is gepensioneerd onderwijzer en directeur van de Vrije Basisschool Dikkelvenne en zij heeft een bank- en verzekeringskantoor uitgebaat.

Beiden zijn ook heel actief in de voetbalclub SC Dikkelvenne. Marc is er al sinds 1968 lid van het bestuur van de vereniging en was er jarenlang ook voorzitter. Het stadion van SC Dikkelvenne in zelfs naar hem genoemd.

De liefde voor de sportclub, die intussen geleid wordt door hun zoon Geert, werd Marc en Annie zes jaar geleden bijna fataal: beiden raakten zwaargewond bij een ontploffing in de keuken van de voetbalkantine, toen ze het jaarlijkse eetfestijn aan het voorbereiden waren.

Marc en Annie hebben twee zonen en een dochter en intussen ook al zeven kleinkinderen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.