Gezocht: jobstudenten om vakantiepark Gavere Zomert uit te baten

Gavere Zomert vindt dit jaar plaats van 27 juni tot en met 23 juli.
Ronny De Coster Gavere Zomert vindt dit jaar plaats van 27 juni tot en met 23 juli.
De gemeente Gavere gaat op zoek naar drie jobstudenten om van 27 juni tot en met 23 juli het vakantiepark Gavere Zomert aan de Sportdreef uit te baten.

De jobstudenten werken van maandag tot en met zaterdag van 13 tot 21 uur. Ze ontvangen bezoekers, verkopen drankjes en versnaperingen en zorgen ervoor dat het terrein met alle attracties er netjes bijligt.

De uitbaters van het vakantiepark Gavere Zomert lossen ook kleine probleempjes op, beantwoorden vragen en promoten de vele activiteiten die op Gavere Zomert plaatsvinden, zo staat in de vacature.

Om in aanmerking te komen voor de vakantiejob, moet je minstens 18 jaar oud zijn, zelfstandig kunnen werken, maar ook leiding geven. Sociaal en behulpzaam zijn helpt ook om de job te krijgen. Verder moet je de basistechnieken van EHBO en reanimatie kunnen toepassen. Ook belangrijk: je mag geen politiek engagement hebben.

Solliciteren voor de job gebeurt met een sollicitatiebrief en curriculum vitae naar de Afdeling Vrijetijdszaken, Markt 1 in Gavere, mail vrijetijd@gavere.be

Meer info op 09/389.29.80.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.