Fotoclub Gafodi Gavere exposeert eigen werk en foto’s van gastfotografen

Op de Markt hangt werk van gastfotografen te kijk.
Ronny De Coster Op de Markt hangt werk van gastfotografen te kijk.
De Koninklijke Fotoclub Gafodi Gavere organiseert een fototentoonstelling in twee luiken: op de Markt in Gavere hangen foto’s te kijk van drie gastfotografen en in zaal Racing exposeren de leden van de verenigingen hun eigen werk.

De buitenexpo vindt plaats van 18 mei tot 12 augustus en toont werk van Jimmy Kets, Mira Verstraeten en Marie-Pascale Vandewalle. Ook de beste foto’s van de nationale jeugdwedstrijd zijn outdoor te zien.

In het gemeentelijk ontmoetingscentrum aan de Markt exposeren leden van de fotoclub en enkele gastfotografen op de zaterdagen 15 en 22 juni van 16 tot 19 uur, op de zondagen 16 en en 23 uur van 10 tot 19 uur, vrijdag 21 juni van 17 tot 22 uur en maandag 24 juni van 10 tot 12.30 uur.

Op vrijdag 21 juni is ook er nog de FotoFest - Nocturne Jimmy Kets en op zondag 23 juni vindt het FotoFest - Aperitiefconcert met Queenwood acoustic cover band plaats.

Meer info: www.gafodi.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.