Breydel Gavere na Oost-Vlaamse overwinning Hét Streekproduct 2019 ook genomineerd voor verkiezing Voka-ambassadeur Oost-Vlaanderen

Ivan De Keyser, zaakvoerder en eigenaar van Vleeswaren Antonio met zijn Vlaamse ovengebakken hesp, waarmee hij onlangs nog Oost-Vlaams winnaar werd van de wedstrijd “Het Streekproduct 2019"
Ronny De Coster Ivan De Keyser, zaakvoerder en eigenaar van Vleeswaren Antonio met zijn Vlaamse ovengebakken hesp, waarmee hij onlangs nog Oost-Vlaams winnaar werd van de wedstrijd “Het Streekproduct 2019"
Het Gaverse bedrijf Vleeswaren Antonio, beter gekend van de merknaam Breydel, is samen met acht andere ondernemingen genomineerd voor de verkiezing van de Voka-ambassadeur Oost-Vlaanderen.

Onlangs werd de Breydelham van het Gaverse vleesbedrijf voor de lezers van Het Laatste Nieuws nog verkozen tot ‘Hét Streekproduct van 2019', een wedstrijd, die de krant organiseerde in samenwerking met het Vlaams Centrum voor Agfro- en Visserijmarketing (Vlam).

Intussen bereiden ze zich aan de Legen Heirweg voor op een volgende verkiezing. De ondernemersorganisatie Voka Oost-Vlaanderen maakt op 26 november bekend wie Voka-ambassadeur 2019 wordt. Samen met acht andere Oost-Vlaamse bedrijven is Breydel voor die titel genomineerd.

Meer info: www.voka-ambassadeurs.be
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • gaspard van de ketele

    Veel te zout