Willy en Anni vieren 50 jaar huwelijksgeluk (en ook de kinderen bouwen een feestje)

Drie koppels samen 80 jaar getrouwd en dat werd gevierd
Marc Colpaert Drie koppels samen 80 jaar getrouwd en dat werd gevierd

Bij de familie van Willy Dero en Anni Bonvarlez uit Vollezele was het feest, want dit koppel was 50 jaar getrouwd, maar er was nog meer reden tot feesten, want hun dochter Veerle was 20 jaar getrouwd en hun andere dochter Leen tien jaar. Samen waren ze dus 80 jaar getrouwd, toch wel een feestje waard. 

Willy en Anni leerden elkaar kennen in het café Bij Wisken, beneden de Bosberg in Galmaarden. De twee werden verliefd, trouwden en bouwden samen een liefdesnestje in de Steenstraat in Vollezele. Vijf jaar later werd Veerle geboren en nog eens vijf jaar later was Leen er. Willy en Anni waren beiden ambtenaren, hij bij Openbare Werken, zij bij Onderwijs. Vandaag zorgen ze vooral voor de vier kleinkinderen. Willy gaat af en toe eens werken in het bos en Anni is lid van enkele parochiale verenigingen. Samen met hun familie en vrienden werd het een speciaal feest in de zaal Krekelhof in Gooik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.