Spiritueel winkeltje Centipede sluit definitief de deuren

Johan sluit binnenkort de deuren van zijn zaak
Marc Colpaert Johan sluit binnenkort de deuren van zijn zaak
Centipede, het eerste en enige spiritueel winkeltje van Tollembeek, sluit na negen jaar de deuren. Volgens eigenaar Johan Mathyssen (57) is het tijd om van het leven te genieten.

Sinds 2011 opende Johan Mathyssen het spiritueel winkeltje ‘Centipede’ in de Zeuningenstraat 26 in Tollembeek. Wie op zoek was naar wierook, geurkaarsen, dromenvangers, mineralen, edelstenen, sfeerverlichting, essentiële oliën of magnetische juwelen, moest zeker eens een bezoekje brengen aan dit klein, maar fijn winkeltje in Tollembeek. Maar na negen jaar stopt het verhaal. “Ik heb het steeds met veel liefde gedaan, maar nu is het tijd voor iets nieuws. Daarom is er dit weekend nog een grote totale uitverkoop in onze zaak en iedereen is er welkom”, aldus Johan. 

Volgens Johan is de tijd gekomen om te proberen genieten van het leven. “Sinds twee jaar hebben wij een mobilhome gekocht en het is de bedoeling dat we de volgende maanden en jaren er vaker op uit trekken. Een beetje meer aan onszelf denken en proberen te genieten van het leven is ons motto”, verduidelijkt hij. 

Het spiritueel winkeltje opent de deuren nog nu zaterdag en zondag, telkens van 10 tot 17 uur.