Nu al meer omzet dan vorig jaar voor Flietermolen

Julian(links) tijdens een rondleiding in zijn molen
Marc Colpaert Julian(links) tijdens een rondleiding in zijn molen
De Flietermolen heeft er een algemene vergadering opzitten en daaruit bleek vooral veel goed nieuws: vorige maand oversteeg de omzet van 2019 bijvoorbeeld al deze van de totaalomzet van 2018, ondertussen blijft het aantal coöperanten maar stijgen en zitten ze vandaag al aan meer dan 100 personen. 

Tijdens de algemene vergadering van de Flietermolen werd elk beslissingspunt unaniem goedgekeurd door de coöperanten. Tegelijk kregen de aanwezigen de kans om pertinente vragen te stellen en voorstellen te doen. “De omzet oversteeg begin juni al de totaalomzet van 2018. Daarnaast blijft het aantal klanten toenemen en we zien een toenemend aantal bestellingen per klant. Bakkers zorgen vandaag al voor 51 procent van de omzet en het aantal coöperanten heeft de kaap van 100 overschreden”, vertelde een tevreden voorzitter en eigenaar van de Flietermolen, Julian Still. Enige kanttekening wel: het bedrijf ‘Flietermolen’ is nog niet winstgevend omwille van toenemende kosten voor personeelsuitbreiding en de optimalisatie van processen. Ook tijdens de vakantieperiode blijft de deur van de Flietermolen open en kan men er het nodige meel of bloem aankopen. Meer informatie via: info@flietermolen.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.