Gemeentebelangen boos dat affiches niet meer zichtbaar zijn

Alleen de affiches van GB.G zijn bijna allemaal verstopt achter stapels hout. - Foto Marc Colpaert
Marc Colpaert Alleen de affiches van GB.G zijn bijna allemaal verstopt achter stapels hout. - Foto Marc Colpaert
De partij Gemeente Belangen Galmaarden (GB.G) is niet te spreken over het feit dat in de Schoolstraat in Tollembeek een aannemer ervoor zorgde dat hun affiches voor de verkiezingen niet meer zichtbaar waren. 

Ter hoogte van de school De Knipoog mogen partijen hun affiches plaatsen op de muur van het oud- gemeentehuis. Die specifieke plek werd door de gemeente uitgekozen om te vermijden dat partijen overal gaan wildplakken. 

Een nonchalante aannemer heeft nu een stapel hout voor de muur geplaatst, waardoor de affiches van GB.G verstopt zijn. Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij de partijleden. "Ik hoop dat het niet de bedoeling is dat die planken nog een week voor onze affiches blijven liggen", zegt lijsttrekker Henk Goegebuer(GB.G). Hij begrijp dat iedereen moet werken, maar is van oordeel dat het ook anders kan. "Ik heb ondertussen al de nodige stappen ondernomen om de bevoegde diensten van mijn ongenoegen op de hoogte te stellen en hoop dat deze zaak vlug opgelost zal zijn", aldus Henk Goegebuer.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.