Bewoners Zonnelied versieren tafels op valentijnsconcert

De bewoners van de vzw Zonnelied versierden de tafels in het Baljuwhuis en daar werd een glaasje op gedronken.
Marc Colpaert De bewoners van de vzw Zonnelied versierden de tafels in het Baljuwhuis en daar werd een glaasje op gedronken.

Een tiental bewoners van de vzw Zonnelied uit Tollembeek waren dagen bezig om mooie tafelversieringen te maken voor tijdens het valentijnsconcert van Amicato in Galmaarden. Voor hun concert werkten de mensen van Amicato samen met Zonnelied. “Wij zorgen voor de mooie muziek en de mensen van Zonnelied zorgen ervoor dat de mensen aan een mooi versierde tafel terecht kunnen”, zei voorzitter Cindy Wauterickx. “Onze bewoners zijn uren bezig geweest met het versieren van de tafels, zo maakten ze heel wat potjes waar dan theelichtjes werden in geplaatst. Daarnaast maakten ze nog een grote luchter die op het podium een plaatsje kreeg”, vertelde creatief begeleidster Katia Van den Berghe. Op zondag kwamen enkele bewoners van Zonnelied genieten van het concert en van hun mooi versierde tafel.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.