Bewoners van vzw Zonnelied kregen geld voor een snoezelbad

De bewoners kregen een cheque van 740 euro
Marc Colpaert De bewoners kregen een cheque van 740 euro

Voor de derde keer op rij deed N-VA Galmaarden mee aan de actie ‘Music for Life’ en dat werd een groot succes. “Dit jaar mochten wij zelf onze actie kiezen”, vertelde voorzitter Rudy Thiebaut. “We beslisten om uiteraard te kiezen voor een goed doel uit onze eigen gemeente. Enkele mensen van Jong N-VA verkochten chocolaatjes op de Winterhappening in Vollezele en eveneens alle bestuursleden hebben zich ingezet voor de verkoop. De totale opbrengst van 740 euro gaat integraal naar de vzw Zonnelied. We zijn er van overtuigd dat het geld goed zal besteed worden”, aldus de voorzitter. 

“Dat geld zal gebruikt worden bij de aankoop van een snoezelbad met bubbels en lichtjes, een goede investering voor onze bewoners”, vertelde ergotherapeut Anais Vanhove van Zonnelied. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.