Yevgueni maakte er zaterdag een muzikaal feestje van op Zomer in Linden waarna The Pixels met covers van bekende hits moeiteloos verder gingen op de ingeslagen weg.
Volledig scherm
Yevgueni maakte er zaterdag een muzikaal feestje van op Zomer in Linden waarna The Pixels met covers van bekende hits moeiteloos verder gingen op de ingeslagen weg. © Vertommen

FOTOREPO Zomer in Linden scoort met opvallend straf programma: “Bijzonder trots op deze fantastische affiche”

LindenHoe organiseer je in coronatijden een geslaagd driedaags dorpsfestival? Lang niet evident voor een kleine organisatie maar de Scouts&Gidsen Sint-Kwinten Linden slaagden het voorbije weekend wonderwel in hun missie. Met een straffe affiche en veel enthousiasme kom je duidelijk al een heel eind, om niet te zeggen behoorlijk ver.

0 reacties

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.