Het voetbaltornooi geeft vluchtelingen en asielzoekers sportief plezier maar biedt ook extra kansen om een breder netwerk uit te bouwen.
Volledig scherm
Het voetbaltornooi geeft vluchtelingen en asielzoekers sportief plezier maar biedt ook extra kansen om een breder netwerk uit te bouwen. © Vertommen

FOTOREPO: Iedereen op het veld in Leuven voor Wereldvluchtelingendag: “Zeer trots op alle clubs die zich inzetten voor asielzoekers en vluchtelingen”

Kessel-LoNaar aanleiding van Wereldvluchtelingendag op 20 juni wordt in Leuven vandaag het evenement ‘Iedereen op het veld’ georganiseerd. Met acht clubs, waaronder OHL World Team, aan de start brengt het project vluchtelingen en asielzoekers positief in de kijker.

1 reactie

 • Felix Mellaerts

  2 maanden geleden
  De decibels van omroeper en muziek zou minder mogen stoort voor omwonenden .
 1. Fikfakken op Unesco Werelderfgoed in Wortel: probeer eens bladharkgolf of strijkplankdragen in het unieke decors van de Kolonie
  PREMIUM
  Wortel/Hoogstraten

  Fikfakken op Unesco Werelderf­goed in Wortel: probeer eens bladhark­golf of strijk­plank­dra­gen in het unieke decors van de Kolonie

  Toon Verhoeven (30) uit Hoogstraten is officieel gestart met zijn bedrijfje FIKFAK met als uitvalsbasis Wortel Kolonie. Het recent tot Unesco Werelderfgoed verkozen landschap is dus weer een attractiepool rijker. Bedrijven, groepen vrienden, een vrijgezellenfeestje of verenigingen: het kan allemaal met de Kolonie als uitvalsbasis of een andere locatie. Wie voor de Kolonie kiest, kan er nog een smakelijke avond aan koppelen bij de winnaars van Grillmasters, Zouterover. “Leve de leute!”
 2. Tranen van geluk bij familie en vriendin van Arthur De Sloover: “’We komen als olympische kampioenen terug’, zei hij voor het vertrek naar Tokio”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Tranen van geluk bij familie en vriendin van Arthur De Sloover: “’We komen als olympische kampioenen terug’, zei hij voor het vertrek naar Tokio”

  De Red Lions hebben goud beet, Kortrijk heeft goud beet. Maar wat een waanzinnig zenuwslopende finale was het. Euforie, tranen van geluk… de familie van Kortrijkzaan Arthur De Sloover (24) beleefde tijdens de finale een rollercoaster van emoties, net zoals zijn vriendin. “We zijn zo trots op onze zoon. Hij vocht, gaf alles en was zeer sterk. Een ongeziene prestatie, voor de ploegsport in België”, zeg vader Christophe (52). “Laat die magnum-fles champagne nu maar knallen”, lacht moeder Nathalie Gerniers (53).