De kermis in Okegem is de eerste kermis die op Ninoofs grondgebied plaatsvond sinds er opnieuw kermissen toegelaten zijn. Foorkamer Kim De Coster was blij om terug van start te kunnen gaan.
Volledig scherm
De kermis in Okegem is de eerste kermis die op Ninoofs grondgebied plaatsvond sinds er opnieuw kermissen toegelaten zijn. Foorkamer Kim De Coster was blij om terug van start te kunnen gaan. © Claudia Van den Houte

Foorkramers tevreden dat ze na ruim negen maanden terug van start kunnen op kermis in Okegem: “We hebben het enorm gemist”

Okegem/NinoveDe kermis in Okegem is dit weekend goed van start gegaan. Het is de eerste kermis op Ninoofs grondgebied die plaatsvindt sinds kermissen vanaf 9 juni opnieuw toegelaten zijn.

 1. Vermiste kat na anderhalf jaar herenigd met eigenaars: “We stonden allemaal te snotteren”
  PREMIUM
  Geel

  Vermiste kat na anderhalf jaar herenigd met eigenaars: “We stonden allemaal te snotteren”

  Anderhalf jaar nadat kater Dorus zwaar ondervoed werd aangetroffen bij een glascontainer in Geel, konden zijn baasjes hem opnieuw in de armen nemen. Met dank aan een stevige portie toeval én Het Dierenthuisje, een opvang die zich al die tijd ontfermde over de kat – die eigenlijk Bink heet. “Hij herkende de eigenaars direct: dat zagen we aan de manier hoe hij zich liet knuffelen", glimlachen ze bij Het Dierenthuisje, waar ze blijkbaar een patent hebben op bijzondere herenigingen tussen baasjes en kat.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.