Extra vroege afvalophaling en andere maatregelen voor Azencross

Een beeld uit de cross van vorig jaar.
Photo News Een beeld uit de cross van vorig jaar.
De Azencross in Loenhout komt er weer aan en dat betekent dat er ook heel wat maatregelen getroffen moeten worden. Zo start de afvalophaling ’s morgens al om 5 uur.

In het centrum van Loenhout worden sommige straten en straatdelen één of meerdere dagen afgesloten en in verschillende straten geldt eenrichtingsverkeer en/of een parkeerverbod. Voor het verkeer is er een omleiding voorzien. De afvalophaling zal al vanaf 5 uur ’s morgens beginnen in de Brechtseweg (vanaf Huffelplein tot Neervenweg), Dorensweg, Huffelplein, Tienpondstraat, De Stroobloem, Kapelstraat, Stoffezandstraat en Sint-Annastraat.

De Azencross vindt plaats op 28 december en start om 8.20 uur. Het parcours van de Azencross  ligt op en rond Sportpark De Dorens op de Brechtseweg. Het Sportpark is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De inkom bedraagt twaalf euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen.

Het programma van Azencross Loenhout is als volgt:

- Jeugdinitiatie: 8.15 uur

- Junioren dames: 10 uur

Junioren heren: 11 uur

- Beloften: 12 uur

- Elite dames: 13.45 uur

Elite heren: 15 uur
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.